Shirtsponsor

 

Afbeeldingsresultaat voor WEA 

 

WEA Deltaland Accountants & Adviseurs

Een accountant die meedenkt in uw bedrijf, kijkend naar de cijfers en u adviseert in wat u het beste kunt doen. Dat is wat wij van WEA Deltaland Accountants & Adviseurs voor u doen. Wij geloven dat Accountancy-dienstverlening van veel meer waarde kan zijn, wanneer gebruik wordt gemaakt van automatisering en bedrijfsprocessen.

Het inboeken van boekstukken, het maken van jaarrekeningen en aangiften kan gemakkelijk geautomatiseerd worden. Dit brengt gemak, lage kosten en meer ruimte voor bedrijfsadvies vanuit een actuele en betrouwbare administratie. De mogelijkheden van WEA Deltaland gaan u verrassen. Wij laten zien wat u nog meer kunt doen binnen uw bedrijf op het gebied van administratie, fiscaliteit en innovatie in uw bedrijfsvoering.

WEA Deltaland Accountants & Adviseurs 
Kerkeland 9-M 
6651 KN Druten

088-1337300
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.weadeltaland.nl

 film sponsor

Centre for Human Drug Research

Voordat een nieuw medicijn op de markt komt, wordt het uitgebreid getest. Eerst in het laboratorium, daarna op dieren en als laatste op mensen. Geneesmiddelen onderzoek bij mensen is de enige manier om erachter te komen of een nieuw medicijn veilig is en of het werkt. De onderzoeken worden veilig en zorgvuldig uitgevoerd en dragen bij aan de wetenschappelijke ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. CHDR staat voor Centre for Human Drug Research, en is gevestigd  op het Bio Science Park in Leiden. CHDR verricht hoogwaardig klinisch onderzoek naar de veiligheid en werking van geneesmiddelen bij mensen.

 

 

film sponsor

Klokgroep

KlokGroep is een bijna 100 jarig familiebedrijf met als kernactiviteiten het ontwikkelen en realiseren van vastgoed en beleggen. Vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen realiseren we met bijna 190 medewerkers spraakmakende vastgoed-, nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Kijk voor meer info op www.klokgroep.nl

 

Teamco Shipyard

film sponsor

TeamCo Shipyard

Sinds eind 2005 is TeamCo Shipyard b.v. gevestigd op het voormalige terrein en haven van scheepswerf Verolme direct gelegen aan de Maas. Binnen een korte tijd heeft TeamCo Shipyard b.v. een klinkende naam opgebouwd als casco-nieuwbouwspecialist. Met behulp van gerenommeerde en kundige onderaannemers worden casco's in enkele maanden gebouwd tot compleet uitgeruste, moderne binnenvaart en kleine zeevaart schepen. Kwaliteit en expertise zijn aspecten die tijdens dit proces hoog in het vaandel staan.

We leveren casco’s van oa. Vrachtschepen, Containerschepen, Koppelverbanden, Chemicaliëntankers, Bunkertankers, Eetbare olietankers, Gastankers, Estuaireschepen, Passagiersschepen, Baggerschepen en Beunschepen.

Voor meer informatie kijk op: www.teamcoshipyard.nl

film sponsor

Van Leeuwen Metselwerken

Voor al u metsel en of voegwerk (nieuwbouw, verbouw of renovatie) moet u bij van Leeuwen Metselwerken zijn.
Al meer dan 25 jaar ervaring.

Tonny van Leeuwen
Korenkamp 17
6652 DG Druten
Tel: 0487516441 - 06 44728935
Fax: 0487506351

www.vanleeuwenmetselwerken.nl

 

film sponsor

ETNA Coffee Technologies

De merknaam ETNA is al 160 jaar een begrip in Nederland. In de oorspronkelijke ijzergieterij in Breda werden vroeger kachels en kookplaten geproduceerd. Tegenwoordig is ETNA Coffee Technologies gevestigd in een state of the art productielocatie in Doetinchem. Hier produceert het bedrijf een brede range van moderne warme dranksystemen.

ETNA Coffee Technologies is sinds 1992 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele warme dranksystemen. Via zorgvuldig geselecteerde businesspartners vinden de automaten hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie en horecalocaties.

In de afgelopen 25 jaar heeft het bedrijf een compleet productportfolio opgebouwd met automaten die gebruik maken van alle denkbare zettechnologieën.

ETNA Coffee Technologies is een internationaal toonaangevend bedrijf dat zich continu inzet om warme dranksystemen te produceren met de goede prijs-kwaliteit verhouding.

De belangrijkste aandachtspunten voor ETNA Coffee Technologies zijn:

  • Hoge drankkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Moderne designs
  • Lage servicekosten

Voor meer informatie: www.etna-ct.com

 LUUX licht

film sponsor

LUUX licht

LUUX licht is fabrikant van decoratieve verlichting.
Wij maken alle armaturen in onze eigen werkplaats, hierdoor is er naast onze standaard collectie ook de mogelijkheid om specials en uw eigen ontwerp te realiseren. Van één unieke lamp tot en met een serie voor een speciaal project. In RVS, brons of op kleur gespoten; traditionele lichtbron of LED.
U bent van harte welkom om onze werkplaats te bezoeken zodat u onze kwaliteit en duurzaamheid kunt ervaren. We maken graag een afspraak met u.
Op onze website ziet u onze standaard collectie (www.luuxlicht.nl).


LUUX licht
De Onderstal 3
6658 KZ  Beneden leeuwen
T 0487-525 696
F 0487-525 810
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afbeeldingsresultaat voor hsro

HSRO

HSRO  staat voor goede stedenbouw

HSRO is actief op veel fronten.  Onze werkvelden zijn ruimtelijk advies, projectontwikkeling, rivierverruiming, recreatie, ecologie, verkeer, water, revitalisering van (winkel)centra en herbestemming van monumenten. HSRO is doelgericht, denkt integraal en heeft veel expertise in huis.

Onze diensten en producten

HSRO werkt voor particulieren, beleggers, kleine en grote bedrijven. HSRO levert alles wat nodig is voor planologie, ruimtelijke ordening en stedenbouw. Wij ontwerpen tuinen, woningen, wijken, openbare ruimte en nieuw landschap. Daarnaast maken wij ruimtelijke onderbouwingen, verkavelingen, bestemmingsplannen en doen verkeerskundig- en ecologisch onderzoek. Ook op het gebied van architectuur, projectmanagement en juridisch advies brengt HSRO u verder.

Ondernemend participeren

HSRO is breder dan een standaard adviesbureau. HSRO participeert mee. HSRO neemt regelmatig zelf initiatief om tot ontwikkeling en verwerving te komen, kent de risico's en weet financieel en procedureel van wanten. Investeren moet zin hebben. Wij gaan niet voor papier en veel praten, wij willen net als u,  resultaat.


 

 

Vrienden van WTC Druten

Restaurant De Tafel Druten

'n vorstelijk plekje www.detafel.info

 

 

De Groot Tweewielers Druten

Voor leden van WTC Druten hebben we een kortingsregeling van 10% op kleding, accessoires en onderdelen, op vertoon van uw NTFU lidmaatschapskaart met WTC Druten lidmaatschap.

Voor meer info kijk op www.degroottweewielers.nl of bel 0487-519093