Hoofdsponsor

 

film sponsor

Amway

Amway werd opgericht in 1959 en is één van de grootste en meest succesvolle direct salesbedrijven ter wereld met een wereldomzet van 10,9 miljard US$ in 2011.
Meer dan 3 miljoen mensen hebben hun eigen Amway business en verkopen meer dan 450 Amway producten op het gebied van health, beauty en home met 100% tevredenheidsgarantie via ons aantrekkelijke Sales & Marketing Plan.
Ons merk NUTRILITE™ is wereldwijd het best verkochte merk in de sector vitaminen en voedingssupplementen* en we hebben een partnerschap met AC MILAN, één van de beste voetbalclubs te wereld.
Meer informatie over de producten of het starten van een Amway Business? Kijk op www.amway.nl of bel naar onze Afdeling Business Relations: 020-2035382.

 


 
 

Shirtsponsors

 film sponsor

Centre for Human Drug Research

Voordat een nieuw medicijn op de markt komt, wordt het uitgebreid getest. Eerst in het laboratorium, daarna op dieren en als laatste op mensen. Geneesmiddelen onderzoek bij mensen is de enige manier om erachter te komen of een nieuw medicijn veilig is en of het werkt. De onderzoeken worden veilig en zorgvuldig uitgevoerd en dragen bij aan de wetenschappelijke ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. CHDR staat voor Centre for Human Drug Research, en is gevestigd  op het Bio Science Park in Leiden. CHDR verricht hoogwaardig klinisch onderzoek naar de veiligheid en werking van geneesmiddelen bij mensen.

 

 

film sponsor

Klokgroep

KlokGroep is een bijna 100 jarig familiebedrijf met als kernactiviteiten het ontwikkelen en realiseren van vastgoed en beleggen. Vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen realiseren we met bijna 190 medewerkers spraakmakende vastgoed-, nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Kijk voor meer info op www.klokgroep.nl

 

Teamco Shipyard

film sponsor

TeamCo Shipyard

Sinds eind 2005 is TeamCo Shipyard b.v. gevestigd op het voormalige terrein en haven van scheepswerf Verolme direct gelegen aan de Maas. Binnen een korte tijd heeft TeamCo Shipyard b.v. een klinkende naam opgebouwd als casco-nieuwbouwspecialist. Met behulp van gerenommeerde en kundige onderaannemers worden casco's in enkele maanden gebouwd tot compleet uitgeruste, moderne binnenvaart en kleine zeevaart schepen. Kwaliteit en expertise zijn aspecten die tijdens dit proces hoog in het vaandel staan.

We leveren casco’s van oa. Vrachtschepen, Containerschepen, Koppelverbanden, Chemicaliëntankers, Bunkertankers, Eetbare olietankers, Gastankers, Estuaireschepen, Passagiersschepen, Baggerschepen en Beunschepen.

Voor meer informatie kijk op: www.teamcoshipyard.nl

film sponsor

Van Leeuwen Metselwerken

Voor al u metsel en of voegwerk (nieuwbouw, verbouw of renovatie) moet u bij van Leeuwen Metselwerken zijn.
Al meer dan 25 jaar ervaring.

Tonny van Leeuwen
Korenkamp 17
6652 DG Druten
Tel: 0487516441 - 06 44728935
Fax: 0487506351

www.vanleeuwenmetselwerken.nl

 

film sponsor

ETNA Coffee Technologies

De merknaam ETNA is al 160 jaar een begrip in Nederland. In de oorspronkelijke ijzergieterij in Breda werden vroeger kachels en kookplaten geproduceerd. Tegenwoordig is ETNA Coffee Technologies gevestigd in een state of the art productielocatie in Doetinchem. Hier produceert het bedrijf een brede range van moderne warme dranksystemen.

ETNA Coffee Technologies is sinds 1992 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele warme dranksystemen. Via zorgvuldig geselecteerde businesspartners vinden de automaten hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie en horecalocaties.

In de afgelopen 25 jaar heeft het bedrijf een compleet productportfolio opgebouwd met automaten die gebruik maken van alle denkbare zettechnologieën.

ETNA Coffee Technologies is een internationaal toonaangevend bedrijf dat zich continu inzet om warme dranksystemen te produceren met de goede prijs-kwaliteit verhouding.

De belangrijkste aandachtspunten voor ETNA Coffee Technologies zijn:

  • Hoge drankkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Moderne designs
  • Lage servicekosten

Voor meer informatie: www.etna-ct.com

 LUUX licht

film sponsor

LUUX licht

LUUX licht is fabrikant van decoratieve verlichting.
Wij maken alle armaturen in onze eigen werkplaats, hierdoor is er naast onze standaard collectie ook de mogelijkheid om specials en uw eigen ontwerp te realiseren. Van één unieke lamp tot en met een serie voor een speciaal project. In RVS, brons of op kleur gespoten; traditionele lichtbron of LED.
U bent van harte welkom om onze werkplaats te bezoeken zodat u onze kwaliteit en duurzaamheid kunt ervaren. We maken graag een afspraak met u.
Op onze website ziet u onze standaard collectie (www.luuxlicht.nl).


LUUX licht
De Onderstal 3
6658 KZ  Beneden leeuwen
T 0487-525 696
F 0487-525 810
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

film sponsor

Huisman Transport

Huisman Transport verzorgt de distributie van goederen door heel Nederland, België en Luxemburg.
Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij proberen zoveel mogelijk aan uw logistieke wensen tegemoet te komen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Complete wagenladingen zijn mogelijk maar ook voor een spoedvrachtje of koeriersritje bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor de opslag van handelsgoederen of van bijvoorbeeld uw inboedel, kunt u bij Huisman terecht.

Gaat u verhuizen? Ook daarvoor kunt u bij Huisman transport terecht.

Voor meer informatie, kijk op www.huismantransport.nl of bel 0487-512121


 

 

Vrienden van WTC Druten

Restaurant De Tafel Druten

'n vorstelijk plekje www.detafel.info

 

 

De Groot Tweewielers Druten

Voor leden van WTC Druten hebben we een kortingsregeling van 10% op kleding, accessoires en onderdelen, op vertoon van uw NTFU lidmaatschapskaart met WTC Druten lidmaatschap.

Voor meer info kijk op www.degroottweewielers.nl of bel 0487-519093